Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:| Cara-hell | Vægt g, | EBC , | % |
| Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
| Dark Wheat | Vægt g, | EBC , | % |
| Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
| Pilsner Malt | Vægt g, | EBC , | % |
| Vienna | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )| Magnum | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| Magnum | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| Northern Brewer | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| Northern Brewer | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
| Safale S-04 | pk |
Krydderier
| Kaffe (brygget) | g |
Mæsketider
| °C | min. |
NoterKaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.
|
