Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara-hell Vægt g, EBC , %
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Dark Wheat Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Northern Brewer Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Northern Brewer Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Kaffe (brygget) g

Mæsketider


°C min.

Noter



Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning