Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara-hell Vægt g, EBC , %
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Dark Wheat Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Northern Brewer Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Northern Brewer Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Kaffe (brygget) g

Mæsketider


°C min.

Noter



Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.