Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara-hell Vægt g, EBC , %
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Liquid Light Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Medium Extract Vægt g, EBC , %
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Vanillestang g

Mæsketider


°C min.

Noter



Vanillen svarer til 2 stænger. Den ene tilsættes med 60 minutters humlen, den anden sammen med 10 minutters humlen.

Ved flaskning tilsættes 5-6cL rom

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster