Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara-hell Vægt g, EBC , %
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Liquid Light Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Medium Extract Vægt g, EBC , %
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Vanillestang g

Mæsketider


°C min.

Noter



Vanillen svarer til 2 stænger. Den ene tilsættes med 60 minutters humlen, den anden sammen med 10 minutters humlen.

Ved flaskning tilsættes 5-6cL rom

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro