Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara-hell Vægt g, EBC , %
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Liquid Light Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Medium Extract Vægt g, EBC , %
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Magnum Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Vanillestang g

Mæsketider


°C min.

Noter



Vanillen svarer til 2 stænger. Den ene tilsættes med 60 minutters humlen, den anden sammen med 10 minutters humlen.

Ved flaskning tilsættes 5-6cL rom

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus