Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Cara-hell | Vægt g, | EBC , | % |
Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Liquid Light Extract | Vægt g, | EBC , | % |
Liquid Medium Extract | Vægt g, | EBC , | % |
Munich Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Pilsner Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Magnum | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale US-05 | pk |
Krydderier
Vanillestang | g |
Mæsketider
°C | min. |
NoterVanillen svarer til 2 stænger. Den ene tilsættes med 60 minutters humlen, den anden sammen med 10 minutters humlen.
Ved flaskning tilsættes 5-6cL rom |