Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Anvendt karboneringssukker: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Mæsketider
°C | min. |
Karbonering
Anvendt karboneringssukker: g
Noter500g af malten er ristet på en pande ved rimelig god varme i 60 minutter.
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden. Pas på det ikke brænder for meget på ;) |