Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Karbonering


Anvendt karboneringssukker: g

Noter



500g af malten er ristet på en pande ved rimelig god varme i 60 minutter.
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden.
Pas på det ikke brænder for meget på ;)

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus