Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2022 -> 8E - Moderne stout og porter


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g

Mæsketider


°C min.
°C min.
°C min.

Noter



Lakridsen er et "rustent søm", tilsat sammen med aromahumlen

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning