Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2022 -> 8E - Moderne stout og porter


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g

Mæsketider


°C min.
°C min.
°C min.

Noter



Lakridsen er et "rustent søm", tilsat sammen med aromahumlen

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster