Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g

Mæsketider


°C min.
°C min.
°C min.

Noter



Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i humlesokken...

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens