Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Vienna | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Krydderier
Lakrids - Engelsk | g |
Mæsketider
°C | min. |
°C | min. |
°C | min. |
NoterLakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i humlesokken...
|