Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Anvendt karboneringssukker: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Wheat | Vægt g, | EBC , | % |
Dark Wheat | Vægt g, | EBC , | % |
Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Rauch Malt (Peated) | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Centennial | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Cascade | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Cascade | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Mæsketider
°C | min. |
Karbonering
Anvendt karboneringssukker: g
NoterIkke så røget som jeg havde håbet... Skal nok til at bruge peated
|