Beregninger
Her kan du finde forskellige interessante beregninger, som er gavnlige for dine bryg.
Der er bl.a. en beregning for den vigtige del at kompensere for refraktometerets måling når væsken indeholder alkohol, men også hvor meget sukker det anbefales at mand bruger til karbonering, hvis man ikke tvangskarbonerer.
Alkoholprocent Beregning af den endelige alkoholprcoent efter gæring.
Sukkerkarbonering Hvor meget sukker skal der i flasken eller fustagen for at opnå det ønskede karbonering?
Tvangkarbonering Trykket i CO2 flasken skal indtsilles korrekt for korrekt karbonering.
Refraktometer Husk at kompensere for alokohol-indholdet i den færdige øl, når alkoholprocenten udregnes.
Enheder Frem og tilbage imellem enheder
Sukkerkarbonering Hvor meget sukker skal der i flasken eller fustagen for at opnå det ønskede karbonering?
Tvangkarbonering Trykket i CO2 flasken skal indtsilles korrekt for korrekt karbonering.
Refraktometer Husk at kompensere for alokohol-indholdet i den færdige øl, når alkoholprocenten udregnes.
Enheder Frem og tilbage imellem enheder