Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Wheat Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Centennial Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Amarillo Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Chinook Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.
°C min.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
28. marts 2024
Aabenraa
28. marts 2024
Sønderborg
03. april 2024
Faaborg
03. april 2024
Randers
04. april 2024
Viborg
05. april 2024
Sønderborg
05. april 2024
Slagelse
06. april 2024
Østfyn
06. april 2024
Landsdækkende
06. april 2024
Aabenraa