Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om

Find din stilart


Efter Stilarts definitioner (PDF) fra 2022. (Kilde: oeldommer.dk)

Liste over stilartseksempler
Findes også som App til Android
Mobilvenlig hjemmeside (til f.eks. iOS-brugere: mobilestilarter.brygbaren.dk, eller det kortere link ms.brygbaren.dk
Hvis der skulle være udfordringer med ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os. Tak!

Kun de felter der er udfyldt, vi blive brugt som søgekriterier
% Vol
IBU
EBC
OG
FG
OG FG % Vol IBU EBC
1A: Moderne lys lager
1044 - 1056 1008 - 1015 4.5 - 5.6 35 - 50 4 - 8
1B: International lager
1044 - 1051 1010 - 1016 4.5 - 5.3 20 - 30 3 - 6
1C: Tjekkisk pilsner
1046 - 1052 1012 - 1017 4.1 - 5.0 35 - 45 4 - 8
1D: Tysk pilsner
1045 - 1050 1006 - 1012 4.5 - 5.3 30 - 45 3 - 5
1E: Münchener helles
1044 - 1050 1008 - 1012 4.8 - 5.5 18 - 25 4 - 7
2A: Moderne mørk lager
1044 - 1058 1010 - 1016 4.5 - 6.0 25 - 40 10 - 36
OG FG % Vol IBU EBC
2B: Wiener
1048 - 1056 1010 - 1016 4.8 - 5.6 18 - 30 8 - 15
2C: Märzen
1052 - 1060 1012 - 1020 5.2 - 6.2 22 - 28 6 - 18
2D: Münchener dunkel
1052 - 1056 1014 - 1018 4.8 - 5.5 16 - 25 20 - 41
2E: Mørk tjekkisk lager
1044 - 1052 1012 - 1016 3.9 - 4.8 22 - 30 20 - 46
2F: Schwarzbier
1044 - 1052 1008 - 1012 4.6 - 5.5 22 - 30 25 - 46
2G: Klassisk røgøl
1048 - 1058 1012 - 1016 4.5 - 6.0 20 - 30 10 - 38
OG FG % Vol IBU EBC
3A: Helles bock/maibock
1066 - 1070 1012 - 1020 6.3 - 7.5 20 - 35 6 - 10
3B: Bock
1066 - 1074 1018 - 1024 6.3 - 7.0 20 - 30 15 - 30
3C: Doppelbock
1074 - 1080 1020 - 1028 6.5 - 7.8 17 - 27 18 - 48
3D: Eisbock
1000 - ∞ 1000 - ∞ 8.5 - ∞ 25 - 50 15 - 36
3E: Weizen bock
1064 - 1090 1015 - 1022 6.5 - 8.5 15 - 30 13 - 46
4A: Engelsk Ordinary Bitter
1033 - 1039 1006 - 1012 3.0 - 3.9 20 - 40 8 - 15
OG FG % Vol IBU EBC
4B: Engelsk best bitter
1040 - 1046 1006 - 1012 4.0 - 4.8 20 - 40 13 - 18
4C: Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
1046 - 1060 1010 - 1016 4.8 - 6.0 25 - 45 13 - 20
4D: Engelsk golden ale
1040 - 1050 1008 - 1016 3.8 - 5.0 20 - 40 3 - 8
4E: Amerikansk pale ale
1044 - 1056 1008 - 1016 4.4 - 5.9 20 - 40 6 - 14
4F: California common/steam beer
1044 - 1055 1011 - 1014 4.0 - 5.5 30 - 40 8 - 15
4G: Kölsch
1042 - 1046 1006 - 1010 4.8 - 5.1 20 - 30 2 - 7
OG FG % Vol IBU EBC
5A: Engelsk brown ale
1040 - 1050 1008 - 1014 4.1 - 5.2 15 - 25 18 - 25
5B: Amerikansk brown ale
1040 - 1060 1010 - 1017 5.0 - 6.0 25 - 60 20 - 30
5C: Engelsk dark mild
1000 - 1040 1006 - 1010 3.0 - 4.0 10 - 24 18 - 41
5D: Altbier
1046 - 1052 1009 - 1014 4.5 - 5.2 25 - 50 13 - 20
5E: Skotsk ale
1042 - 1055 1012 - 1018 3.8 - 5.2 9 - 25 8 - 30
5F: Skotsk stærk ale/wee heavy
1065 - 1086 1012 - 1024 6.5 - 8.4 25 - 35 20 - 46
OG FG % Vol IBU EBC
5G: Old Ale
1060 - 1080 1008 - 1020 5.6 - 8.0 30 - 50 10 - 23
6A: Engelsk IPA
1050 - 1075 1010 - 1018 5.0 - 7.5 40 - 60 8 - 18
6B: Amerikansk IPA
1056 - 1075 1010 - 1018 5.5 - 7.5 40 - 70 6 - 18
6C: Imperial IPA
1075 - ∞ 1008 - 1020 7.5 - ∞ 60 - ∞ 10 - 23
6D: Black IPA
1050 - 1095 1010 - 1018 5.5 - 9.5 50 - 90 30 - 46
6E: New England IPA
1050 - 1080 1010 - 1018 5.0 - 8.5 20 - 50 4 - 10
OG FG % Vol IBU EBC
7A: Weizen/weissbeer
1046 - 1052 1008 - 1014 4.9 - 5.6 10 - 15 4 - 10
7B: Dunkelweizen
1046 - 1052 1008 - 1014 4.9 - 5.6 10 - 15 15 - 41
7C: Belgisk wit
1044 - 1050 1006 - 1010 4.8 - 5.3 15 - 25 3 - 5
8A: Dry stout
1036 - 1050 1007 - 1011 4.0 - 5.0 30 - 50 41 - 102
8B: Sweet stout
1035 - 1066 1010 - 1022 3.0 - 5.7 15 - 25 36 - 51
8C: Oatmeal stout
1047 - 1060 1011 - 1018 4.5 - 6.0 20 - 45 36 - 51
OG FG % Vol IBU EBC
8D: Porter
1046 - 1063 1012 - 1020 4.5 - 6.2 20 - 40 25 - 41
8E: Moderne stout og porter
1048 - 1063 1010 - 1022 4.8 - 6.2 30 - 60 25 - 102
9A: Engelsk barley wine
1080 - ∞ 1018 - 1032 8.0 - ∞ 50 - 100 13 - 30
9B: Amerikansk barley wine
1075 - ∞ 1018 - 1032 7.5 - ∞ 70 - ∞ 10 - 30
9C: Foreign extra stout
1057 - 1076 1011 - 1018 6.1 - 8.0 30 - 70 41 - 102
9D: Baltisk Porter
1064 - ∞ 1015 - 1030 6.3 - 9.5 35 - 65 30 - 51
OG FG % Vol IBU EBC
9E: Imperial stout
1070 - ∞ 1014 - 1028 7.0 - ∞ 50 - ∞ 41 - 102
10A: Belgisk blond
1055 - 1065 1008 - 1014 5.5 - 6.9 20 - 30 4 - 10
10B: Lys stærk belgisk ale/Tripel
1066 - ∞ 1007 - 1015 7.0 - ∞ 20 - 40 4 - 13
10C: Bière De Garde
1055 - 1080 1011 - 1018 5.5 - 8.5 20 - 35 6 - 15
10D: Saison
1050 - 1070 1008 - 1015 5.0 - 7.0 20 - 50 4 - 13
11A: Belgisk Dubbel/Bruin
1056 - 1070 1010 - 1016 5.9 - 7.4 18 - 25 15 - 36
OG FG % Vol IBU EBC
11B: Mørk stærk belgisk ale
1076 - ∞ 1012 - 1024 8.0 - ∞ 20 - 50 18 - 36
12A: Gueuze lambic
1044 - 1063 1000 - 1010 5.0 - 6.5 11 - 23 4 - 13
12B: Belgisk frugt lambic
1040 - 1072 1000 - 1014 4.2 - 7.0 15 - 21 0 - 102
12C: Flamsk rød
1046 - 1057 1003 - 1012 4.5 - 6.5 15 - 25 15 - 36
12D: Flamsk Brun/Oud bruin
1046 - 1074 1008 - 1012 5.0 - 8.0 15 - 25 15 - 36
12E: Berliner Weisse
1025 - 1032 1004 - 1006 2.8 - 3.6 3 - 8 3 - 5
OG FG % Vol IBU EBC
12F: Gose
1036 - 1050 1006 - 1010 4.2 - 5.3 5 - 12 3 - 5
13A: Skibsøl
1018 - 1060 1005 - 1024 1.7 - 4.8 10 - 50 8 - 30
13B: Hvidtøl
1020 - 1050 1014 - 1020 0.8 - 4.0 10 - 50 8 - 30
14A: Frugt/grøntsagsøl
1000 - ∞ 1000 - ∞ 0.0 - ∞ 0 - ∞ 0 - 102
14B: Krydret øl
1000 - ∞ 1000 - ∞ 0.0 - ∞ 0 - ∞ 0 - 102
14C: Trælagret øl
1000 - ∞ 1000 - ∞ 0.0 - ∞ 0 - ∞ 0 - 102
OG FG % Vol IBU EBC
14D: Andre røg øl
1000 - ∞ 1000 - ∞ 0.0 - ∞ 0 - ∞ 0 - 102
14E: Andre tilsætninger
1000 - ∞ 1000 - ∞ 0.0 - ∞ 0 - ∞ 0 - 102